yoga nidra

Yoga Nidra är så kallad yogisk sömn. Det är ett tillstånd där du befinner dig i den liminala platsen mellan att vara medveten och att drömma. Det är inte bara skönt, men också mycket givande. Regelbundet praktik av Yoga Nidra påverkar positivt nervsystemet, reglerar produktion av stress-relaterade hormoner, hanterar reaktivitet av fight-flight ansvarig processen, förbättrar sömn och dess kvalité*, minskar blodtrycket, ont och stress relaterad med menstruation* och mycket, mycket mer.Essensen av Yoga Nidra session med mig är en djup avslappning, stressreduction och återupptagande av ditt nervsystem elasticitet. Jag använder mig av Restorative yoga (positioner) och yoga Nidra (guidad djupavslappning processen). I resultat får du stillhet, kravlöst tillstånd och vila.

Jag skapar en Yoga Nidra –guidning efter ditt individuella behov. Vid bokningen skriv gärna din intention för denna praktiken i “kommentarer” fält (om du bokar genom bokadirekt) eller skicka ett mejl till mig philosophy_ekero@hotmail.com. 

Yoga Nidra praktiken kan bli utförd på plats i lokalen, eller online. Om det är online option du väljer, får tillgång till en inspelad ljudfil som du kan sedan lyssna på vid behov.

Både live och online session bokar man på bokadirekt.